HOE WERKT HET?

UPDATE MAANDAG 1 JUNI: ONZE VOORWAARDEN RONDOM BUBBLES & BITES BEZORGT ZIJN AANGEPAST. DE PAKKETTEN KUNNEN VOORTAAN ALLEEN NOG AFGEHAALD WORDEN. BEZORGEN ALLEEN OP AANVRAAG.

Uit welke bezorgpakketten kan ik kiezen?

We hebben 2 verschillende bezorgpakketten, die je kunt vinden onder het kopje ‘Bezorgpakketten’. In het pakket ‘Smakelijk Eten’ kies je een voorgerecht en een hoofdgerecht, in het pakket ‘Feestmaaltje’ kies je een voor,- hoofd- en nagerecht uit.

Bezorgen jullie de pakketten warm of koud?

De gerechten worden allemaal koud geleverd en zijn in 5 tot 10 minuten klaar te maken. In elk bezorgpakket zit een duidelijke (en simpele) bereidingswijze, zodat je binnen no-time een restaurantwaardig gerecht op tafel hebt staan. 

Zijn de gerechten allemaal vers bereid?

Jazeker, daar staan we als restaurant ook bekend om. Alle gerechten en garnituren worden in de keuken van Bubbles & Bites Roermond vers klaargemaakt. Het is namelijk de bedoeling om de beleving vanuit een restaurant ín huis te halen, en dat kan alleen als de kwaliteit en smaak op restaurantniveau ligt.

Hoe werkt het met bestellen en betalen?

Pakketten die vóór 15.00 uur worden besteld én betaald, krijgen dezelfde dag vóór 19.00 uur de pakketten geleverd. Betaling wordt verricht middels een Betaalverzoekje via WhatsApp of SMS, zodat contact aan de deur tot een minimum wordt beperkt.

In welke straal bezorgen jullie?

We bezorgen in een straal van 20 kilometer. In de stad Roermond én in een straal van 5 kilometer rondom Roermond is bezorging geheel gratis. In een straal van 10 kilometer hanteren we €5,- bezorgkosten. In een straal van 20 kilometer hanteren we €10,- bezorgkosten.

Kan ik in één bezorgpakket verschillende gerechten uitzoeken?

Dat is zeker mogelijk! Als de één houdt van vis, terwijl de ander vegetarisch is, dan kan ieder wat wils uitzoeken. Houd er dan wel rekening mee dat het wat meer werk kan kosten in de bereiding.

Hoe gaan jullie om met hygiëne?

Hygiëne staat bij ons altijd op de eerste plek. Je mag er dan ook van uit gaan dat elk gerecht met uiterste zorg wordt bereid en verpakt. Daarnaast passen we onze bezorging aan op wens van de gast. Wil je bijvoorbeeld liever niet met de bezorger in contact staan? Vermeld dan bij de bestelling erbij dat je een contactloze bezorging wenst. In dat geval zetten we het Bezorgpakket voor de deur, bellen we aan en vertrekken we weer.

Is er een minimum bedrag waarvoor besteld moet worden?

Nee, onze Bezorgpakketten zijn al te bestellen vanaf 1 pakket per bestelling.

Facebook
Instagram